Vi beställde en ultraljudsposter från företaget My Family Poster. Det var verkligen jätteenkelt och resultatet blev en fantastiskt fin personlig poster.

Personlig ultraljudsposter

På My Family Posters hemsida finns ett verktyg där man enkelt laddar upp sin ultraljudsbild. Vi fotade av ultraljudsremsan med mobilen. Här är det bra att tänka på att försöka fota av ultraljudet i ett rum där det inte reflekteras så mycket ljus från fotopappret. Bilden som laddats upp går att röra runt som man vill ha den. Det går också att zooma in i ultraljudet om man vill. Efter att man laddat upp bilden får man välja bakgrundsfärg och vilken färg man vill ha på själva filtret som lägger sig på ultraljudsbilden. Efter det fyller man i barnets namn och en personlig text. Man ser direkt i förhandsgranskaren hur postern kommer att se ut. Det gick väldigt smidigt att lägga en beställning och efter några dagar kom vår efterlängtade poster med posten.

Ultraljudsbilden bleknar

Bilden man får utskriven från rutinultraljudet bleks med tiden när det utsätts för solljus och värme. Det känns jättekul att spara den första bilden någonsin på vårt barn, samtidigt som man får en fin inredningsdetalj. Vi påminns varje dag om hur vi kände när vi såg vårt barn i magen, att det verkligen låg en liten bebis där.

ultraljudsposter

Poster barnrum

Ultraljudspostern har vi hängt upp i barnrummet. Det är kul att ha en personlig poster som alla andra inte har. På den här postern är det faktiskt vårt egna barn, till skillnad från andra affischer som erbjuder illustrationer där alla ser exakt likadana ut förutom texten längst ned.

Present till nyblivna föräldrar

En ultraljudsposter är en perfekt gåva till någon som väntar barn men passar också som doppresent och till en baby shower. Den kan även passa till mor- eller farföräldrarna. Spana in My Family Poster och deras ultraljudsposters om du inte redan gjort det.

 

 

ultraljudsposter

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ultraljudsposter
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Ultraljudsposter från My Family Poster
Price
SEK 600
Product Availability
Available in Stock